2020/2021 m. Lietuvos pirmenybių Jaunimo lygos čempionai – Geležinis vilkas

2021 07 14
2020/2021 m. Lietuvos pirmenybių Jaunimo lygos čempionai – Geležinis vilkas

2021.04.17 d. Klaipėdos Akropolyje buvo sužaistos paskutinės Jaunimo lygos Lietuvos pirmenybių varžybos. Varžybos buvo sužaistos išvykoje su HC Klaipėdos Jaunimu. Rungtynės buvo sudėtingos, kiek nenuspėjamos. Mūsų vaikinai atvažiavo kovingai nusiteikę, pasiryžę kovoti už pergalę. Matėme didelį norą laimėti, puikų komandos susižaidimą, gražias atakas ir puikius gynybos momentus.
Šiandienos varžybose pasižymėjo ir po įvartį pelnė: O. Oleinikas, K. Fedorovičius, R. Plepys, K. Oleinikas.
Nors 2020/2021 m. sezonas buvo ne iš lengvųjų, turėjome ir lengvų ir sunkių pergalių, žinoma neišvengėme ir pralaimėjimų. Viso sezono metu visi komandos vaikinai išties labai stengėsi, atkakliai kovojo, puikiai puolė, žaibiškai atakavo varžovus, stulbinančiai gynė savo zoną ir vartus. Viso sezono metu vaikinai rodė aukštą meistriškumą, pavyzdinį komandinį žaidimą, nepakartojamą atsidavimą.
Sveikiname Jaunimo lygos komandą ir jų trenerį D. Kulevičių, tapus Lietuvos Jaunimo lygos čempionais. Geriausiu Jaunimo lygos puolėju tapo Rojus Plepys, o geriausiu sezono gynėju – Jan Tuchto. Šaunuoliai vaikinai ir treneris, mes džiaugiamės ir didžiuojamės Jumis!